showtyper

Showtyper

Nedenfor kan du læse mere om hvilke oplevleser jeg udbyder og finde ud hvad der passer til netop jeres arrangement.

Comedy-trylleshow


Komiationen af humor, mentale experimenter, fingerfærdighed, visuelle mirakler og publikums-interaktion er opskriften på en forestilling som publikum sent vil glemme.


Jeg skræddersyer showet til netop jeres arrangement, så varighed og indhold passer til publikum og festen.


Gulvet er min scene og publikums latter og forbløffelse er mit fokus, mens showet løber af stablen.


Showet varer oftest 20-45 min. og passer til alt fra 20-150 mennesker
Close-up trylleri


Du vil ikke tro det. Centimeter fra dine øjne finder magien sted og selv med alle sanser skærpede, må man opgive at følge med.


Close-up magien er en hel særlig underholdningsform, da den har fokus på nærvær, humor og relationer mellem publikum og tryllekunstneren. Miraklerne er i højsædet når tryllerierne finder i publukums egne hænder og dette vil med garanti efterlade bordet med noget at tale om.


Varigheden af showet tilpasses jeres program og fungerer oftest ved at jeg går fra bord til bord og viser underholder 10 min.


Ofte brugt til konfirmationer, firmaarrangementer, messer, fødselsdage, byfester mm.Mangler du hjælp?Mange folk har ikke  erfaring med trylleri og ved derfor ikke hvilken showtype, der vil egne sig bedst til deres arrangement. Kontakt mig her på siden eller  ring til mig på 20 68 37 89 så finder vi den rette løsning for jer.

Frederik Lund

TRYLLEKUNSTNERtlf. 20683789


trylle-frederik@hotmail.com

frederik@comedytrylleri.dk

www.eventzonen.dk/trylle-frederik